fbpx

Specialisté na fotovoltaiku vytápění ohřev vody dotace

Fotovoltaika s realizací do 3 měsíců
Přehrát video

Jsme Vašimi průvodci za energetickou nezávislostí!

Fotovoltaická elektrárna bez starostí

Fotovoltaická elektrárna bez starostí!

JAK?

Navrhneme společně takový projekt, který splní všechny podstatné náležitosti. Našim cílem je, abyste měli co nejméně starostí. Proto za Vás vyřídíme dotaci a veškeré papírování. Následně provedeme kompletní realizaci Vaší fotovoltaické elektrárny a připojení k distribuci elektrické energie.

Garance získání dotace

Zajistíme Vám dotaci až 176 000 Kč. Veškeré papírování vyřídíme.

Návratnost investice od 5 let

Vaše investice do energetické nezávislosti se Vám rychle vrátí.

Kvalita a dlouhá záruka

Pracujeme jen s kvalitním, prověřeným sortimentem a materiálem.

Jsme Česká rodinná firma

Jsme Česká rodinná firma s vlastním projekčním i realizačním týmem.

Fotovoltaická elektrárna bez starostí

Jsme rodinná firma s vlastním týmem a zázemím

O nás

Jsme společnosti ILIOS s.r.o. a specializujeme se na realizaci fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel, elektro dobíjecích stanic a chytrých domácností. Kvalita produktů, profesionální přístup a technická podpora je u nás samozřejmostí. Jednou z našich přidaných hodnot, na které dbáme je design našich vlajkových lodí. U nás si zkrátka můžete být jistí, že dostanete to nejlepší na trhu.

Evropská digitální fintech banka

Inbank

Financování

Inbank na eko – financování projektů na míru pro klienty ILIOS s.r.o.

Ať už plánujete fotovoltaiku na střeše svého domu nebo instalujete
tepelné čerpadlo, zajistíme Vám u nás v ILIOS s.r.o. nejrychlejší
financování Vašeho projektu s Inbank.

Celý proces schválení financování nezabere víc než několik minut a Vy se
tak ke svým úsporám na účtech za energie dostanete daleko dřív!

Petr FoukalPetr Foukal
18:18 05 Sep 23
Poděkování spol. ILIOS za pohodovou realizaci FVE - od precizního zpracování projektové dokumentace vč. matematického modelu ročního výnosu až po řemeslně skvěle zvládnutou implementaci.Držíme palce … :0)FoukaloviBřeclav
Jiří JuřicaJiří Juřica
07:53 30 Aug 23
Spolupráci se společností Ilios s.r.o. mohu doporučit pro jejich profesionální poradenství, zajištění kompletní administrace a instalace fve. S dodávkou a montáží jsem spokojen. Doporučuji.
Zdenek HZdenek H
19:13 29 Aug 23
Firma ILIOS je česká firma zabývající se návrhem a instalací fotovoltaických elektráren (realizováno), ale i tepelných čerpadel. Zde velmi dobře rozumí problematice, nabízí nadstadnardní služby i po instalaci (např. prodlouženou záruku s údržbou). Instalaci ani materiál nešidí a po realizaci dostanete kompletní dokumentaci. K tomu se Vám postarají o vyřízení dotace na FVE.
Eva KaňováEva Kaňová
14:16 29 Aug 23
Profesionální přístup nejen od obch. zástupce, ale i od pracovníků, kteří usazovali panely na střechu, až po pracovníka, který vše zapojil. S tak příjemnými a ochotnými pracovníky se setkáte jen málokdy. Pochvala se týká i pracovníků v kanceláři, kteří vše vyřizovaly včetně dotací. Díky, vřele firmu doporučuji.
Ivan BlažíčekIvan Blažíček
15:19 27 Jul 23
Komunikace před instalací fotovoltaických panelů i během ní byla odborná, srozumitelná a dostačující k přijetí potřebných rozhodnutí.Nedocházelo k prostojům a vlastní instalace proběhla rychle a bez komplikací. Také drobný technický problém byl vyřešen ochotně a včas. Mohu proto tuto společnost jiným zájemcům o fotovoltaiku doporučit.
Marek SlabenakMarek Slabenak
09:53 17 Jun 23
U ILIOS jsem pracoval jako obchodní zástupce. Co jsem poznal z pozice zaměstnance, tak společnost je zdravá a nehrozí že o své peníze přijdete. Rozhodně bych doporučil náročnějším klientům, kteří hledají komplexní řešení.
Petra BzdilováPetra Bzdilová
22:25 31 May 23
Byli jsme velmi spokojeni, vše bylo dodáno včas, rychle a dle domluvy. Oceňujeme vyřízení dotace. Příjemné a profesionální jednání ze strany zástupce i montérů. Rozhodně doporučujeme.Pavel Holásek
Karel PogšteflKarel Pogštefl
20:19 03 Mar 23
Velmi zajímavé produkty, odborný, ale lidský přístup, nápomocné dva showroomy, příjemné a moderní prostředí. 💯
Martin ŠebestaMartin Šebesta
15:09 03 Mar 23
Parádní kolektiv lidí a super rychlý a profesionální přístup při instalaci FVE
Robert VolejníkRobert Volejník
14:34 13 Feb 23
Od firmy ILIOS s.r.o. mám skvěle fungující FVE, a to za rozumnou cenu a v dohodnutém termínu. Včetně vyřízení dotací a bezproblémového paralelního připojení. Zejména oceňuji příjemné vystupování a odbornost pana Alána a pracovní koncert pana Benáka. Tuto společnost vřele doporučuji.
pyroworks czpyroworks cz
18:02 04 Dec 21
U této firmy jsme si objednali FVE. Zakázka byla realizována tzv. na klíč. Vše potřebné zařídili, naprojektovali , namontovali a zprovoznili. Vše bylo celkem dosti rychle zrealizované. Super komunikace a kvalitně odvedené dílo. Určitě bych tuto firmu doporučil i svým známým, což svědčí o celkové spokojenosti s touto firmou. V případě, že by měl někdo zájem se podívat, jak toto zařízení vypadá a funguje v praxi, tak nás můžete kontaktovat a domluvit případně i prohlídku.
Jakub DemelJakub Demel
15:06 29 Nov 20
S touto firmou mám jen a pouze pozitivní zkušenosti. Rychlé jednání a domluva. Skvělá cenová nabídka, která mě opravdu moc potěšila. A realizace na jedničku. Celkový průběh mého nákupu u ILIOS s.r.o. mě natolik nadchnul, že mi nezbývá nic jiného než všem vřele doporučit.
Klára MikolášováKlára Mikolášová
18:41 28 Nov 20
Chtěla bych touto cestou poděkovat společnosti Ilios za naprosto špičkové a nadstandardní služby spojené s instalací fotovoltaiky pro náš rodinný dům. Z celého procesu realizace jsme měli po předchozí negativní zkušenosti s konkurenční společností z počátku strach, ale společnost Ilios skutečně předčila veškerá naše očekávání. Společnost za nás vyřídila veškeré formální a procesní úkony nutné k získání dotací na fotovoltaiku. Vše proběhlo ve velmi krátkém čase a bez jediné chybičky či komplikace, především díky panu jednateli, který je skutečně špička ve svém oboru. Co dodat, Ilios je prostě jednička na trhu!!
Daniel GavalecDaniel Gavalec
10:33 28 Nov 20
Pomohli nám zařídit vše od A po Z! Dlouho jsme s manželkou čekali a trvalo nám se rozhodnout. Říkali jsme si co všechno se musí zařídit... Přitom s firmou jako je Ilios je to jednoduché. Příjemná komunikace kvalitní zboži s vysokou životností a hlavně mají design zboží, který se libí i mé ženě. Mockrát děkuji a jednoznačně doporučuji!
js_loader

Nenašli jste odpověď na to, co jste hledali? Prohlédněte si časté otázky a odpovědi!

Chci individuální cenovou nabídku zdarma

    Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.

    Varování před povodněmi.

    Doporučujeme všem zákazníkům, kteří by se ocitli v situaci, kdy se jim ke střídači a bateriím fotovoltaické elektrárny dostane zvýšená hladina vody, aby si zatlačili STOP tlačítko a vypnuli jistič BMS (battery management system). STOP tlačítko naleznete pod rozvaděčem u fotovoltaické elektrárny a nebo v prostoru u fotovoltaické elektrárny. Jistič BMS naleznete pod krytem BMS.